Boxe 5.1 A+ MS35 pret si specificatii tehnice

       Sunetul este o componenta importanta pentru imagine sau ambient, de care nimeni nu se poate lipsi, asa ca oricat de auster ar fi bugetul tau, tot ar trebui sa investesti intr-un sistem audio decent. Sistemul audio 5.1 A+ MS35 arata bine ca design, este aspectos, fiind compus din un subwoofer central la care se conecteaza alti 5 sateliti externi. Subwoofer-ul este construit cu o tehnologie “band-pass box” ce imbunatateste si extinde freventele joase si bass-ul .

     Sistemul audio de boxe 5.1 A+ MS35 poate emite sunet de buna calitate prin cei 5 sateliti cu care acesta vine dotat. Are o putere de pana la 35 W, din care 5 W ii revin fiecarui satelit din cei 5 iar restul de 10 W ii sunt atribuiti subwoofer-ului. Structura subwoofer-ului si a celor cinci sateliti ofera un sunet de calitate fara distorsionare.

    Panoul central de subwoofer este dotat cu un ecran LED care va afisa in timp real la ce nivel se afla volumul dar si presetari specifice din egalizator cu scopul de a crea efectul de surround dorit. Reglarea se face independent pentru subwoofer, sateltiii din pozitia dreapta si cei din stanga.

      Diversele intrari audio vor facilita conectarea acestora la o multitudine de dispozitive, Tv, DVD etc. Amplificatorul integrat ofera un sunet pur si puternic suficient pentru a-ti deranja chiar si vecinii daca asta ti-ai propus. Are si protectie magnetica pentru a elimina efectul de ecranare cu alte dispozitive.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio nu foarte scump destul de bine dotat tehnic avand caracteristici audio decente la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Boxe 5.1 A+ MS35, 35W RMS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>