Mini Bike cu Computer Kondition MB002 pret si specificatii tehnice

        Daca varsta nu iti permite sa mai practici sport de performanta sau sa stai in saua unei biciclete medicinale, o alternativa perfecta in aceasta situatie este bicicleta de interior Mini Bike cu Computer Kondition MB002. Aceasta vine dotata cu computer de bord si tot ce tine de zona de pedalare pentru a asigura aceleasi necesitati pe care le poti regasi la o bicicleta normala. Este comoda, accesibila ca pret, fiind un instrument perfect pentru a face miscare, la recomandarea medicului.

      Se intampla de multe ori ca din cauza greutatii sau alte probleme locomotorii sa nu mai poti fi atat de dibace si sa te urci asa cum o faceai in tinerete pe o bicicleta normala, dar cu noul instrument de lucru Kondition MB002 poti practica sportul oriunde si oricand. Chiar si in timpul orelor pierdute la televizor aceasta poate fi instalata cu usurinta langa canapeaua confortabila, fotoliu sau oricare loc pe care il preferi. 

      Ocupa un spatiu mai mic in casa, este compacta putand fi depozitata cu usurinta oriunde in casa fara sa ocupe inutil mult spatiu. Suportul cadru din otel care imbina cele doua pedale este unul rezistent, avand o durata de lucru mare. Cele doua pedale care fixeaza piciorul sunt prevazute cu barete din cauciuc, care au rol de protectie si antialunecare.

       Pedalarea fluida este asigurata in ambele sensuri, inainte si inapoi. In cazul in care simti nevoie sa maresti nivelul de dificultate, bicicleta vine dotata cu un sistem de reglare al dificultatii pe 8 nivele. Central se regaseste computerul de bord  care beneficiaza de 5 functii : timp, distanta, viteza, calorii si mod scan.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Mini Bike cu Computer Kondition MB002

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>