Combina frigorifica Arctic AK54270+- Review si pareri personale

     Combina frigorifica Arctic AK54270+ reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face daca esti in cautarea unui aparat frigorific fiabil, destul de spatios avand un pret accesibil. Si lista avantajelor poate continua prin faptul ca dimensiunea de 262 litri il indica ca fiind destul de potrivit pentru un apartament la bloc, acolo unde stim cu totii ca sunt mereu probleme de spatiu. Romanii de la Arctic au ridicat din nou stafeta anul acesta in ceea ce priveste calitatea produselor, Arctic AK54270+ fiind un model prezent pe iata din 2017, ce prezinta pe rand mai multe avantaje dupa cum vom vedea in continuare. 

Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l, Clasa A+, Garden Fresh, H 170.5 cm, Alb

     Din punct de vedere al designului, acesta prezinta o constructie solida, este complet de culoare alba, reusind astfe sa fie usor integrata alaturi de celelalte electrocasnice din apartamentul tau. Cele doua usi care fac accesul la interior au proprietatea de a fi reversibile, asa ca indiferent de modul in care vei aseza combina frigorifica la tine acasa, usile vor putea fi deschise fie spre stanga sau spre dreapta. Ramane acum de vazut cum vei rezerva restul spatiului in care se incadreze aceasta dupa urmatoarele valori ale dimensiunii sale: 170.5 x 54 x 60 cm.

   Important la o astfel de combina este si clasa energetica, aceasta fiind incadrata la nivelul A+, o combina mai economica cu pana la 24% fata de modele avand clasa A simplu. Valorile medii inregistrare in randul energiei indica o valoare de 257 kWh. 

     Sistemul de racire primeste o imbunatatire destul de interesanta, desi este unul static racirea este una destul de precisa si rapida, iar in plus sistemul automat de dezghetare va face totul acum din mers. Gheata care se strange la interior va putea fi eliminata in timpul functionarii combinei, fara a mai fi nevoie sa opresti in totalitate functionarea ei. Sistemul de reglare al temperaturii este unul manual, iar aici intervine prezenta unui termostat reglabil prezent pe cel de-al doilea raft din interiorul frigiderului. Pentru obtinerea unor performante mult mai bune in ceea ce priveste timpul de racire/congelare, combina frigorifica beneficiaza de functie acelerare proces racire si congelare astfel incat durata sa fie una minima. 

      In zona de frigider, spatiul este impartit intre cele 4 nivele de rafturi, reglabile in inaltime pentru a putea face astfel loc si alimentelor de dimensiuni mai mari. Rafturile sunt solide, reglabile si pot suporta greutati de pana la 25 Kg. Usa capata alte 4 suporti pentru pozitionarea comoda a alimentelor de dimensiuni mici sau sticle. n partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Raftul  XXL Bottle pozitionat pe usa este exclusiv dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana.

Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l, Clasa A+, Garden Fresh, H 170.5 cm, Alb

      Congelatorul desi un pic mai mic, ca dimensiune, este si el compartimentat pe 3 nivele de rafturi spatioase care la fel pot fi glisate sau reasezate pentru a mari spatiul dintre ele. Garnitura este una antibacteriana iar uşile sunt reversibile. Capacitatea de congelare a acestei zone frigorifice este de pana la 4 Kg/24 de ore. 

     Indiferent de momentul in care folosesti combina frigorifica, vei putea avea acces usor la interior, chiar si in conditii de lumina mai slaba, aceasta avand un sistem de iluminare intern pe baza de becuri LED. Procesul de izolare este important pentru fiecare combina mai ales ca acesta poate dicta consumul energetic. O izolare mai precara poate insemna un efort mai mare pentru combina pentru a mentine un mediu ambiant la interior optim si astfel survine un consum mai mare. Arctic AK54270+ beneficiaza de un sistem foarte bine pus la punct de izolare cu garnituri ce fac etans suprafetei usii cu restul zonei de acces iterior, iar in plus pentru siguranta alimentara, acestea sunt tratate si antibacterian. 

  In cazul unei pierderi de tensiune, este nevoie sa treaca pana la 16 ore pentru ca combina Arctic AK54270+ sa se dezghete in totalitate. Un alt aspect important este si zgomotul, modelul de fata fiind destul de silentios, astfel incat sa nu deranjeze in timp atunci cand este in functiune (in medie 42 dB). 

Recomandare:

       Primesti garantie extinsa de pana la 5 ani daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l, Clasa A+, Garden Fresh, H 170.5 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>