Banda de alergat electrica FitTronic G4000 motor 2.5 CP pret si specificatii tehnice

     Alergatul pe banda tehnic este o alternativa foarte buna fata de alergatul in aer liber, mai ales pe timp nefavorabil. Cu un astfel de aparat poti face miscare in confortul propriei locuinte, pe terasa sau in curte, fara a-ti face griji legate de accidentele datorate suprafetei denivelate de afara sau de siguranta personala in cazul in care, spre exemplu, iti place sa alergi seara sau noaptea. Alergatul in general imbunatateste sanatatea inimii si a sistemului cardiovascular; reduce tensiunea arteriala, creste debitul de sange pompat la fiecare bataie a inimii, scade gradul de vascozitate al sangelui, creste numarul de celule rosii, transportoare de oxigen si intareste muschiul inimii, in sine. Banda de alergare electrica FitTronic G4000 pe care o prezint este un aparat de fitness excelent pentru a va mentine conditia fizica si pentru a va scapa de kilograme in plus. Pentru inceput am sa prezint un tabel orientativ pe grupe de varsta valabil pentru ambele sexe. Pentru a avea un corp si o minte sanatoasa (mens sana in corpore sano) miscarea trebuie combinata si cu un stil de viata sanatos dublat si de o dieta sanatoasa. 

     Banda de alergare electrica semiprofesionala FitTronic G4000 de culoare negru/gri, cu dimensiunile pliabile pe cilindru de: (L, l, H)cm 160,4 x 71 x 58 este usoara cu o greutate de numai 86 kg, ocupa putin spatiu, putand sa fie foarte usor depozitata in debara.Banda de alergat electrica FitTronic G4000, motor 2.5 CP continuu 4.0 CP putere maxima, greutate suportata 120 kg, viteza 0-16, inclinatie electrica 0-16%, amortizare in 14 pucte, pliabila cu cilindru, 48 programe, intrare mp3, cheie siguranta     Plierea acestui model se face motorizat cu ajutorul unui piston autoblocant cu care este echipat aparatul pentru a salva spatiu. Depliere acestui model se face de asemenea automat si lin cu ajutorul aceluiasi sistem hidraulic din dotare. Acest model ansamblat are dimensiunile de: (L, l, H)cm 154,5 x 71 x 127 cu suprafata de alergare antiderapanta de (L x l)cm 126 x 46. Aparatul fiind foarte robust greutatea maxima a persoanei suportata de aparat este de maxim 120 kg. Se recomanda alegerea aparatului cu greutatea maxima admisa cu 10 – 15% mai mare decat greutatea noastra. Aparatul poate fi cu usurinta deplasat dintr-o locatie in alta locatie si datorita faptului ca tehnic are in dotare 4 roti rezistente. La acest model covorul se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric cu sistem de transmisie Wide V-Belt Drive System – pentru o utilizare sigura si silentioasa, cu o putere nominala de 2,5 CP. Acest motor imprima covorului de rulaj o viteza variabila de la 1 la 16 km/h prin intermediul computerului cu taste de accelerare rapida 3-6-9 km/h. Aparatul are inclus pe manerul drept, variator de viteza in trepte de 0,1 Km/h si start/stop. Alimentarea motorului si a computerului din dotare se face cu energie electrica luata din reteaua de 220 V. In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana din neopren.

     Banda se poate regla motorizat in mod automat din computer intre 0-16% nivel de inclinare cu tasta de inclinare rapida de 3-6-9 %, pentru a mari gradul de efort depus in timpul antrenamentului. Aparatul are inclus pe manerul stang si variator de inclinare in trepte de 0,1%.

     Banda cu sistem de amortizare socuri eficient prin 14 puncte de amortizare (elastomeri) poate fi utilizata si de persoanele cu probleme articulare (la nivelul membrelor inferioare), persoane supraponderale deoarece nu incarca articulatiile coxofemurale si pe cele ale genunchilor. Acest model este dotat tehnic pe bara de rezistenta a cadrului cu un calculator cu un display LCD albastru, cu un unghi de vizibilitate foarte bun. Consola are in dotare optional un receptor Wireless Ritm Cardiac integrat tip (Polar piept). Cele doua difuzoare stereo pozitionate de o parte si de alta a ecranului ofera un plus de experienta placuta audio. Consola are si 11 functii calculator, care afiseaza: viteza de deplasare, gradul de inclinare, puls, distanta parcursa, timp, consum de calorii, traseu cursa, MP3, 48 de programe presetate de antrenament si 3 programe manuale optional o aplicatie cu masurarea ritmului cardiac (cu ajutorul centurii de piept Polar inclusa), cu conectare radio.Image result for polar - t31 coded - transmitter     Computerul este si un sistem multimedia care se poate conecta pentru MP3 Player si cu 2 boxe HiFi. Aceasta permite redarea melodiilor preferate de pe orice player portabil compatibil. Acest aparat este dotat cu un procesor puternic ce ne ajuta sa monitorizam tot timpul principalii parametri biologici umani.Banda de alergat electrica FitTronic G4000, motor 2.5 CP continuu 4.0 CP putere maxima, greutate suportata 120 kg, viteza 0-16, inclinatie electrica 0-16%, amortizare in 14 pucte, pliabila cu cilindru, 48 programe, intrare mp3, cheie siguranta     Acest model are integrat in manerele de sprijin si senzorii de puls. Banda de alergat electrica FitTronic G4000 este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea de urgenta a benzii in cazul in care va dezechilibrati. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Acest model este certificat CE/ROHS/EN957 conform normelor europene ce vizeaza limitarea anumitor substante periculoase utilizate in mod obisnuit in echipamentele electronice si electronice. Orice aparat ce detine acest acest certificat cu ROHS este testat pentru prezența plumbului (Pb), a cadmiului (Cd), a mercurului (Hg), a cromului hexavalent (Hex-Cr), a bifenililor polibromurați (PBB) smi a difenil eterilor polibromurati (PBDE). Aparatul se foloseste in felul urmator: Va urcati confortabil pe covorul aparatului; De inceput pentru incalzire, ajustati viteza cea mai mica, din computer si alergati pentru o viata mai sanatoasa. Aceasta banda de alergare functioneaza foarte silentios si asigura un antrenament eficient si celor mai performanti atleti.  

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Banda de alergat electrica FitTronic G4000, motor 2.5 CP continuu 4.0 CP putere maxima, greutate suportata 120 kg, viteza 0-16, inclinatie electrica 0-16%, amortizare in 14 pucte, pliabila cu cilindru, 48 programe, intrare mp3, cheie siguranta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>