Frigider cu 2 usi Beko RDNE505E20DZX pret si specificatii tehnice

     Frigider doua usi Beko RDNE505E20DZX este un aparat cu doua usi de culoare inox si material din inox, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Pentru o functionalitate maxima si pentru ca respecta arhitectura traditionala aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Panoul de comanda digital situat in exterior in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic, avand butoane cu actionare touch, ce controleaza toate functiile aparatului. Cu sistemul de racire No Frost Beko raceste frigiderul in mod uniform, dintr-o parte in alta. Aerul rece este suflat de 2 ventilatoare separat in zona de congelare si de refrigerare, prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mereu proaspata sau bine congelata.

     Beko RDNE505E20DZX avand sistemul Dual Cooling creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si No Frost a congelatorului, ce impiedica formarea ghetii in interior, pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Aceasta tehnologia No Frost de dezghetare a congelatorului, consta in colectarea umiditati de un vaporizator cu aripioare, pentru zona de congelare. Acest vaporizator impiedica formarea ghetii in interiorul congelatorului pastrand o temperatura uniforma, ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Astfel, decongelarea nu mai este necesara, iar prospetimea alimentelor este pastrata in siguranta, pe termen indelungat. Beko cu dezgheţare automată frigider este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului.

     De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri.  Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In plus frigiderul are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 6 sticle. In  partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului avand maner orizontal integrat este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua si branzeturi, al doilea si al treilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie, borcane si pachetele. In plus usa frigiderului este dotata cu un dispenser de apa plata ce asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii. Pentru a optimiza spatiul interior rezervorul Slim Tank de apa plata cu o capacitate de 2,5 litri este situat in interiorul frigiderului pe usa. In partea inferioara a frigiderului se afla 2 compartimente specializate si etanse de depozitare. In primul compartiment de sus 0°C cu capacitatea de 20 de litri se pot pastra in conditii ideale produsele proaspete de carne si peste, sau se pot pune la decongelat produsele din congelator. Si al doi-lea sertar de jos mai mare, cu o singura sectiune, pentru legume si fructe unde le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Acest compartimentul special Ever Fresh+ pentru a indeplini aceasta cerinta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin design-ul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer. Image result for Frigider cu 2 usi Beko RDNE505E20DZX

     Aparatul are iluminare Dual LED Leigh ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Corpul de congelare pozitionat in partea superioara a combinei are doua compartimente despartite de un raft din sticla. Compartimentul de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida, unde accesul la alimente se face foarte usor. Puterea de congelare a aparatului este de 6 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Compartimentul congelatorului se poate transforma in zona de congelare rapida, unde se foloseste un jet de aer rece la -30°C, cu functia Flash Freezer ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Usa congelatorului cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta are pe ea doua rafturi mai mici pentru depozitat alimente. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Beko are la interiorul frigiderului un termostat electronic, util si usor de actionat. 

      Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Beko avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 7°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -24°C. control-digital-icon.png     Pe partea de functii si tehnologie Beko RDNE505E20DZX detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Beko detine si functia Congelare rapida unde folosind un jet de aer la -30°C, cu functia Flash Freezer ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Cu functia Super Cooling, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Beko previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore.

     Cu functia Super Freezing Beko protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Beko avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are in dotare un filtrul activ, de carbon ce elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. In plus Beko are si functia de ionizare ce neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. La terminarea programului de refrigerare sau de inghet un Buzzer te anunta cu semnal sonor la final de program. Ai optiunea setarii intensitatii volumului semnalului sonor ce indica finalizarea programului, sau de a-l dezactiva, in functie de preferinte. Protectie Antibacteriana unde manerele de la usi sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. 

     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Beko este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de 388 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Beko presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Volumul total net a acestei combine frigorifice este de 446 de litri din care 343 de litri ii revin frigiderului iar restul de 103 de litricongelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 185 X 70 X 69 si o greutate de 65 Kg. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 5 ani fara costuri suplimentare iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Frigider cu doua usi Beko RDNE505E20DZX, 446 l, Clasa A+, H 185 cm, NeoFrost, Compartiment Everfresh, Inox

Frigider cu doua usi Beko RDNE505E20DZX, 446 l, Clasa A+, H 185 cm, NeoFrost, Compartiment Everfresh, Inox