Side by side Beko GN163020 pret si specificatii tehnice

     Side by side Beko GN163020 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul de top al acestui model, contribuie pozitiv la aspectul bucatariei ce iese in evidenta si prin culoarea de un alb pur. 

     Elementele de comanda ale aparatului pozitionate in interior contin: Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Compartimentul de refrigerare şi cel de congelare sunt unu-l lângă alt-ul, pe verticală, complet separate, având fiecare propria ei uşă de acces. Au avantajul uşilor de acces înguste, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodează mult când sunt deschise. 

     Beko cu tehnologia de dezgheţare automată frigider cat si a congelatorului, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Beko este obtinut prin sistemul Active Dual Cooling System prezent la acest model cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu sistemul Active Dual Cooling System se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.

     In plus pentru a optimiza depozitarea alimentelor, Beko a creat o tehnologie de răcire avansat, Activ Sistem de racire dual combinat cu Activ Ionizer, ce neutralizeaza bacteriile, virusuri și alți factori responsabili pentru mirosul neplăcut din interiorul frigiderului. Acest model cu tehnologie de racire No Frost dinamica prin ventilare, cu aer rece, are un volum net generos pe frigider de 368 l precum și un compartimente speciale pentru fructe, legume, preparate proaspete etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In plus frigiderul are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 4 sticle. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Vegetable Box etans cu trei sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C), avand sistem de monitorizare automata a gradului de umezeala. Compartimentul cu functia Chiller Case la 0°C cu capacitatea de 15 litri ne permite sa pastram pestele si carnea intr-un mediu uscat, la un nivel scazut al umiditatii si la temperatura perfecta. Si ultimul compartiment de jos unde fructele si legumele sunt pastrate in siguranta in Fresh Zone la 5°C cu umiditate ridicata pentru a fi proaspete si gustoase. Usa frigiderului cu maner vertical din aluminiu eloxat cu sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe 3 mici si 1 mare pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele trei rafturi specializate pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar ultimul raft specializat pentru depozitare de borcane si sticle cu inaltime peste medie. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

     Sertarele mari din frigider si congelator ne permit sa scoatem alimentele cu usurinta afara si sa depozitam si obiecte de mari dimensiuni. Aparatul are un sistem de iluminare LED pe verticala, aplicat pe peretii laterali ai incintei frigorifice ce asigura o iluminare omogena, curata si eficienta la interior. Pentru a regla temperatura Beko are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

     Capacitatea maxima net de 558 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 368 litri si congelator cu un spatiu total de 190 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand 2 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele si 4 compartimente tip raft. Usa congelatorului cu maner vertical din aluminiu eloxat are sistem de deschidere spre stanga. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Usa congelatorului este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele 2 rafturi specializate pentru depozitarea de produse congelate si condimente iar ultimele 2 rafturi cu alte produse alimentare in functie de preferintele noastre. In acest corp deasupra zonei de congelare se afla zona de inghet care are 4 rafturi realizate din sticla termorezistenta. Unul dintre cele patru rafturi are Twist Icemaker pentru facut cubulete de gheata cu 2 modele. Puterea de congelare a aparatului este de 13 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore.
     Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu maner si garnitura usa tratata antibacterian care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Beko avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 9 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN – T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Pe partea de functii si tehnologie Beko GN163020 detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Beko avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter combinat cu filtru din carbon activ ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile. Substantele neplacute din alimente si mirosurile intense sunt absorbite, iar aerul ramane curat si proaspat.
     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Beko GN163020 este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 485 kWh/an si un consum zilnic de energie de 1,32 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Beko presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 179 x 91 x 72 si o greutate de 150 Kg.  

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Side by side Beko GN163020, 558 l, Clasa A+, H 179, Alb

Side by side Beko GN163020, 558 l, Clasa A+, H 179, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>