Canapea extensibila Kring Kim pret si specificatii de design

        Canapeaua extensibila Kring Hellen reprezinta o alegere interesanta atat din punct de vedere al designului dar si ca functionalitate, un model cu un design intraznet dat de culorile folosite din abundenta care se vor potrivi perfect cu ideea unui camin care sa fie primitor si calduros dar si un pic de imaginatie si creatie la nivel cromatic. 

        Canapeaua Kring Kim este tapitata cu o stofa rezistenta de culoare gri si albastru in partile laterale, are o structura interna din rame de lemn, iar spuma poliuretanica din care este realizata salteaua, ofera confort utilizatorilor. Cele doua tetiere de sprijinire din lateral sunt imbracate intr-o stofa de culoare albastra. 

       O poti muta rapid dintr-o camera in alta datorita dimensiunilor reduse de cca 193 x 101 x 97 cm in forma stransa si de 193 x 126 x 45 cm pentru forma extinsa. Canapeaua se poate transforma usor si in sezlong, un spatiu optim in care va incapea fara probleme doua persoane, la o dimensiune de 76 x 193 x 45 cm. Curatenia se poate realiza rapid in jurul ei cat si sub ea, piciorusele inalte oferind un spatiu destul de mare sub ea incat sa incape peria de curatare a aspiratorului.

       Accesoriile din metal, arcurile de sustinere din metal creeaza un confort ridicat si permit o postura buna, relaxanta de fiecare data cand te vei aseza pe ea.

       Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila Kring Kim, Gri, 76-193 x 101-193 x 45-97 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>