Side by side Beko GN162430X pret si specificatii tehnice

        Side by side Beko GN162430X este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design de top Silver Deco, ce ofera un ecran LCD clar, usor de citit, contribuie pozitiv la aspectul bucatariei ce iese in evidenta si prin culoarea argintiu si materialul otel inox Smart Steel antiamprenta. 

     Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Compartimentul de refrigerare şi cel de congelare sunt una lângă alta, pe verticală, complet separate, având fiecare propria ei uşă de acces. Au avantajul uşilor de acces înguste, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodează mult când sunt deschise. 

     Beko cu tehnologia de dezgheţare automată frigider cat si a congelatorului, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Beko este obtinut prin sistemul Active Dual Cooling System prezent la acest model cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu sistemul Active Dual Cooling System se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.

     Aparatul avand debit multiplu ce functioneaza la toate nivelele, prin intermediul unor mici orificii de ventilare de pe fiecare raft, pastreaza o temperatura uniforma in tot frigiderul, in special dupa ce deschidem usa. Prin racirea simultana a tuturor sectiunilor ale tuturor compartimentelor, alimentele pot ramane proaspete mai mult timp.

    In plus pentru a optimiza depozitarea alimentelor, Beko a creat o tehnologie de răcire avansat, Activ Sistem de racire dual combinat cu Activ Ionizer, ce neutralizeaza bacteriile, virusuri și alți factori responsabili pentru mirosul neplăcut din interiorul frigiderului. Acest model cu tehnologie de racire No Frost dinamica prin ventilare, cu aer rece, are un volum net generos pe frigider de 353 l precum și 3 compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Vegetable Box etans cu trei sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C), avand sistem de monitorizare automata a gradului de umezeala, si lumina albastra. Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Un LED cu lumina intermitenta simuleaza nuanta de albastru a luminii solare pentru a activa apararea naturala a fructelor si legumelor, conservand vitaminele si pastrandu-le proaspete pentru mai mult timp continua si acel gust de „abia culese” care ne place. 

Side by side Beko GN162430X, No Frost, 529 l, Clasa A++, H 182 cm, Minibar, Inox

     Compartimentul cu functia Chiller Case la 0°C cu capacitatea de 15 litri ne permite sa pastram pestele si carnea intr-un mediu uscat, la un nivel scazut al umiditatii si la temperatura perfecta. Si ultimul compartiment de jos unde fructele si legumele sunt pastrate in siguranta in Fresh Zone la 5°C cu umiditate ridicata pentru a fi proaspete si gustoase. Usa frigiderului cu maner vertical din aluminiu eloxat cu sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 5 suporturi fixe 3 mici si 2 mari pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: Primul raft cu capac de pe usa a fost special proiectat pentru depozitarea branzeturilor, protejandu-le impotriva deshidratarii. Urmatoarele doua rafturi specializate pentru depozitarea de oua si condimente iar ultimele 3 rafturi specializate pentru depozitare de borcane si sticle cu inaltime peste medie. In plus poti avea acces imediat la sticlele din frigider datorita compartimentului Mini Bar, amplasat pe usa frigiderului, prevazut cu un capac special si spatiu generos pe raftul interior al usii. Bauturile pot fi servite chiar pe capacul deschis. In Mini Bar pot fi depozitate sticle cu un volum de pana la 2,5 l. Acest spatiu interior al Mini Barului este iluminat cu o spectaculoasa lumina albastra, generata de un bec LED. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

Side by side Beko GN162430X, No Frost, 529 l, Clasa A++, H 182 cm, Minibar, Inox

     Sertarele mari din frigider si congelator ne permit sa scoatem alimentele cu usurinta afara si sa depozitam si obiecte de mari dimensiuni. Aparatul are iluminare Eco Led premium albastru pe spatele rafturilor cu iluminare uniformă a întregului compartiment al combinei si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Beko are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

     Capacitatea maxima net de 529 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 353 litri si congelator cu un spatiu total de 176 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand 2 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele. Usa congelatorului cu maner vertical din aluminiu eloxat are sistem de deschidere spre stanga. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Usa congelatorului este echipata cu 2 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea, produse congelate si condimente iar ultimul raft cu alte produse alimentare in functie de preferintele noastre. In acest corp deasupra zonei de congelare se afla zona de inghet care are 3 rafturi realizate din sticla termorezistenta. Puterea de congelare a aparatului este de 13 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest model este dotat si cu un dozator de apa si gheata. Este mult mai simplu sa iti prepari bautura racoritoare preferata chiar si cand afara sunt 40 de grade cu ajutorul unui dozator de gheata. Dispenser-ul iluminat pentru apă potabilă, gheata sfarimata si cuburi de gheaţă este încorporat în uşă oferind un spaţiu suplimentar si eliberând încă două rafturi din congelator. 
     Automatul pentru gheata si dozatorul de apa rece are racord permanent la reteaua de apa potabila. Dispozitivul de gheata poate fi deconectat si se realizeaza automat reumplerea necesara cu apa a rezervorului cu capacitatea de 6 litri. Un filtru de apa integrat asigura o calitate optima a apei pentru productia cuburilor de gheata proaspete sau apa rece. Necesitatea schimbarii filtrului de apa este afisata de sistemul electronic. In cazul lipsei apei potabile sau a calitatii nesatisfacatoare a apei de la retea se umple rezervorul de apa situat in compartimentul racitor in partea stanga cu apa plata, urmand ca automatul din congelator sa preia aceasta apa si sa o transforme in cuburi de gheata de cea mai buna calitate. Capacitate de producţie de cuburi de gheata a automatului este de 2 kg / 24 h iar compartimentul transparent vă permite să vedeţi exact câtă gheaţă a rămas.
 
      Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. La acelasi tratament antibacterian au fost supuse si manerele de la usi asigurand un nivel sporit de igiena. Beko avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 9 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN, T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Beko detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -32°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Beko avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are si functia Power Cooling ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. In plus are si functia Super Cool ce scade temperatura frigiderului pana la +2°C, intr-un interval de 12 ore, ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspet depozitate. Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter combinat cu filtru din carbon activ ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile. Substantele neplacute din alimente si mirosurile intense sunt absorbite, iar aerul ramane curat si proaspat. Functia Vacanta poate fi activata astfel incat congelatorul sa functioneze cu un consum minim de energie. Totodata reprezinta o solutie ideala pentru perioadele vacantelor, in week-end sau pe durata noptii. Functia poate fi activata de la panoul de control, sau automat, in cazul in care aparatul nu este deschis intr-un interval de 6 ore consecutiv. Activarea acestei functii este semnalizata prin aprinderea LED-ului corespunzator de pe afisajul electronic.

Side by side Beko GN162430X, No Frost, 529 l, Clasa A++, H 182 cm, Minibar, Inox

     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Beko GN162430X este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 370 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 1 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Beko presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 45 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 182 x 91 x 72 si o greutate de 130 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Side by side Beko GN162430X, No Frost, 529 l, Clasa A++, H 182 cm, Minibar, Inox

Side by side Beko GN162430X, No Frost, 529 l, Clasa A++, H 182 cm, Minibar, Inox

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>