Cuptor electric incorporabil Candy FVP 729 X DISP pret si specificatii tehnice

     Pentru rezultate excelente in bucatarie aveti nevoie de un ajutor pe masura. Cuptoarele incorporabile cu alimentare electrica au devenit un standard in bucatariile moderne.

     Acesta sunt mai performante, mai eficiente si dotate cu numeroase functii. Cuptor electric Candy FVP 729 X DISP este o optiune pentru o astfel de solicitare. Design-ul de culoare argintiu este potrivit pentru un produs de ultima generatie.

     Afisajul LCD cu touch control de dimensiuni generoase pozitionat frontal impreuna cu programatorul electronic actionat de doua butoane tip push-up, indeplinesc functiile de : setare temperatura, timer si selector de programe.

     Capacitatea cuptorului este 55 de litri suficienta insa oricarei operatiuni culinare sau unei familii. Usa cuptorului dispune de sistemul de ,,usa rece” fiind ventilata de un ventilator care nu se vede, de un geam cu strat dublu si o garnitura de etansare din cauciuc termorezistent. Cavitatea cuptorului cu trei nivele de coacere este placata cu un strat termorezistent de email de inalta densitate A Class Clean ce tine la distanta murdaria avand grad de aderenta foarte mic.

     Candy FVP 729 X DISP este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A cu un consum de energie de 0,90Kw/h. Programatorul electronic cu care este dotat cuptorul Candy consta in adaptarea automata a intensitatii de incalzire precum si a duratei procesului de gatit, in functie de tipul de produs preparat. Folosind aceasta tehnologie, cuptorul monitorizeaza procesul de preparare a mancarii, oferind un feedback constant pe afisajul mare LCD indicand timpul ramas pana la finalizarea programului de gatit ales.

     Pe partea de specificatii acest model se poate lauda cu 9 functii, din care functia pizza perfecta pentru coacerea blaturilor, soft cook program dulciuri, vario fan cu control electronic al puterii ventilatorului, Grill cu suprafata mica si mare ventilat cu termostat recomandat pentru bucatile mari si groase de carne, incalzire inferioara, motiv pentru care acest aparat e considerat ca fiind multifunctional. Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: iluminare interioara cu leduri U-SEE, incalzire rapida, convectie aer fierbinte, decongelare. Timerul poate fi setat pentru intervale de timp de pana la 120 de minute, temperatura maxima a cuptorului fiind de 250 de grade. Cu ajutorul iluminarii interioare vei putea verifica stadiul in care se afla preparatele din cuptor, fara a fi necesar sa deschizi usa acestuia. Accesoriile din dotare se compun din: 2 gratare si o tava de copt. Dimensiunile modelului sunt de: 59.5 x 59.5 x 53 cm, iar greutatea de 33 de kg. Termenul de garantie al produsului este de 2 ani.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus 

Candy - Cuptor electric incorporabil Candy FVP 729 X DISP, 53 l, Clasa A - Argintiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>