Uscator de rufe Indesit EDCE G45 B H pret si specificatii tehnice

      Atunci cand vremea este nefavorabila hainele intinse la uscat pe balcon se usuca foarte greu, plus ca ridica gradul de umezeala din casa ce genereaza o atmosfera nesanatoasa si plina de sporii de mucegai. Uscatorul de rufe reprezinta, asadar, singura solutie care nu depinde de prognoza meteorologica. Prin controlul precis al temperaturii si al timpului de expunere uscatorul are grija de textura rufelor.

     Modelul de la Indesit EDCE  G45 B H cu o capacitate de uscare de 8 Kg îndeplineste o mare dorinţă: aceea de a reuşi să usuce rufele în scurt timp, eliminând spaţiul ocupat de suportul de întins rufe. Cu ajutorul programelor speciale, capabile sa trateze chiar si rufele cele mai delicate, uscatorul stie sa aiba grija de tesaturii. Senzorii speciali permit maşinii de uscat rufe să măsoare umiditatea reziduală din haine şi să se oprească automat la atingerea nivelul corespunzător. Programele de uscare in numar de 16 sunt adaptate la cerintele oricarei persoane, iar folosirea acestora este foarte usoara folosind consola de comanda unde actionarile sunt pe intelesul tuturor. Arata bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect general bine conturat de culoare alb. Panoul de comanda iese in evidenta fiind bine accesorizat cu butoane de comanda pentru a optimiza modul de functionare si display-ul LCD pentru afisare timer, are si functia blocare acces copii. Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand (IxLxA cm) 85 x 59,5 x 61 si o greutate de 35 Kg. Avem de-a face cu o masina de uscat rufe economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica B, cu un consum de 4,77 kW/h la un ciclu de uscare de 139 de minute. Consumul mediu anual de energie al uscatorului este de 560 kWh/an.

     Acest tip de uscator cu incarcare frontala este dotat cu funcţii automate şi programe speciale cu înaltă specializare: Program articole de imbracaminte din bunbac, Program jeans, Program articole din lina, program articole sintetice, Programele sport pentru uscarea tuturor tipurilor de articole sportive, Călcare uşoară unde uscatorul vă ajută să reduceţi şifonarea înainte de călcare. Uscatorul Indesit este dotat cu opţiuni comode, precum pornire întârziată, care vă permite programarea pornirii la orice moment al zilei, de exemplu noaptea, când energia are un cost mai redus sau funcţia anti-şifonare, care previne şifonarea nedorită. Masina este dotata si cu optiunea MEMO ce permite salvarea programului favorit sau cel mai frecvent utilizat (împreună cu opţiunile aferente).

     In plus modelul este dotat cu optiunea uscare prin condensare fiind dotat cu senzor de umiditate (HSD)  ce folosesc o tehnologie unică, brevetată de Indesit. Acest model Super Silent are un motor trifazat conceput pe un sistem de suspensie care absoarbe chiar şi cele mai puternice vibraţii pentru a asigura o silenţiozitate desăvârşită, in timpul centrifugarii, avand 68 dB.

Recomandare:

    Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

    Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Uscator de rufe Indesit EDCE G45 B H, 8 KG, 16 programe, Alb