Masina de spalat rufe Bosch WAN20162BY pret si specificatii tehnice

        Calitatea germana se simte si atunci cand e vorba de masini de spalat asa ca daca esti in cautarea unei masini de spalat performante care sa nu te dezamageasca si sa o poti folosi la capacitate maxima chiar si dupa 10 ani atunci iti recomand Bosch WAN20162BY. Designul este unul modern, placut la vedere ce nu lasa loc de compromisuri potrivindu-se perfect intr-un spatiu destul de redus de numai 84,8 x 59,8 x 55 cm. 
        Bosch este o masina de spalat rufe de capacitate mare recomandata pentru o familie numeroasa ce suporta o cantitate de rufe de pana la 7 Kg. Astfel veti reusi sa spalati o cantitate mai mare de rufe pe care de obicei o spalati in 2-3 reprize economisind atat timp cat si energie electrica si detergent.
        Panoul de comanda situat in partea superioara a cuvei este dotat cu un ecran LCD ce va afisa principalele setari a programelor de spalare precum si timpul ramas pana la terminarea unui ciclu de spalare. În jurul afisajului sunt amplasate butoanele de tip touch pentru accesarea unor opțiuni suplimentare. Puterea maxima de centrifugare este setata la 1000 rpm.
        Desi are o capacitate mare, masina de spalat este foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A++ +, avand un consum mediu de apa anual de 9020 litri si de energie in program standard de 0,85 kW/h. Accesand programul Eco, consumul poate fi si mai scazut.
        Masina de spalat Bosch este dotata cu o serie de programe foarte utile in special pentru un anumit tip de tesatura: program pentru bumbac, program pentru haine inchise la culoare/ deschise la culoare, haine colorate/albe, tesaturi delicate, etc. Pentru un calcat mult mai usor puteti selecta si optiunea antisifonare pentru a elimina cutele ce se pot forma in timpul spalarii.
        Bosch este dotata cu mai multe functii printre care: 

       Active Water Vario – programele de spalat sunt optimizate pentru un spalat cat mai eficient intr-un timp cat mai scurt si cu un consum minim de energie electrica. Programul Allergy plus este special pentru persoanele sensibile. Acesta foloseste o cantitate mai mica de detergent si efectueaza un ciclu de clatire mai indelungat. Acest tip de masina de spalat are sistemul de detectare spuma (ideal, mai ales ca nimeni nu vrea sa se trezeasca cu spuma si apa prin casa). Iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile.

        Speed Perfect scurtează durata programelor de spălare dacă aceasta sunt prea lungi pentru noi prin ajustarea parametrilor spălării. Pe de altă parte, Eco Perfect este opțiunea ce reduce foarte mult consumul de energie pentru costuri mai mici pe factură. Desigur unele programe vor fi ceva mai lungi în acest caz, dar economia poate duce la un consum cu până la 65 % mai mic. Datorita inaltelor performante furnizate veti avea garantia ca intotdeauna rufele vor fi spalate extrem de bine, iar cele mai dificile pete vor fi indepartate. Masina nu va deranja nici din punct de vedere fonic, deoarece nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 74 dB, iar la spalare este de 54 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>