Set epilator Philips Satinelle HP6549/00 pret si specificatii tehnice

    Epilatorul Philips Satinelle HP6549/00 are 20 de pensete pentru indepartarea eficienta, de lunga durata si delicata a parului. In plus are un dispozitiv sub forma de capac pentru a asigura masaj de inalta frecventa care stimuleaza pielea pentru o experienta mult mai confortabila si manusa de racire pentru calmarea pielii inainte si dupa epilare. 

    Sistemul de prindere a firului inovativ ii va permite acestuia sa indeparteze chiar si firele subtiri sau cele care nu au o maturitate destul de avansata fara a mai trebui sa insisti de 2-3 ori in acelasi loc.

     Acest pachet set mai include si un trimmer cu pensete special creat pentru a indeparta eficient firele de par de pe fata sau din zona sprancenelor pentru a le da forma dorita. Aparatul are 2 viteze,  periuta de curatare si o borseta speciala pentru depozitare.

Recomandare:

      Epilatorul Philips Satinelle HP6549/00 este un aparat profesional de epilat si este disponibil la pret avantajos aici.

      Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>