Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality D12-513, pret avantajos si review tehnic

   Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality D12-513 3D White garanteaza o curatare superioara fata de o periuta manuala obsinuita. Aceasta periuta curata cu precizie fiecare dinte si indeparteaza cu pana 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita. Capul unic, rotund, oscileaza cu blandete pentru a sparge placa si se roteste pentru a o indeparta mai mult decat o periuta clasica. De asemenea, imbunatateste sanatatea gingiilor. 

     Periajul dureaza aproximativ 2 min, periuta avand 7.600 de oscilaţii / rotatii pe minut. Capul de periuta Oral-B White este proiectat pentru a indeparta cu blandete petele si trebuie schimbat la aproximatic 3 luni. Manerul este compatibil cu toate capetele de rezerva!

    PS: Folosita constant, Oral-B Vitality rezista pana la 5 zile. Pentru a te asigura ca bateria este folosita la maximum, nu o reincarca pana cand nu este complet descarcata. Fa acest lucru cel putin o data la fiecare 6 luni pentru a obtine cele mai bune rezultate.

    Pachetul include:

  • Maner reincarcabil
  • Dispozitiv de incarcare
  • 1 cap de reincarcare: 1x 3D White

Recomandare:

     Periuta electrica Oral-B D34-545 Triumph + Smartguide este un aparat profesional de periat pe dinti si este disponibil la pret avantajos aici.

     Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ:Verifica pret redus

     De asemenea poti gasi periuta inclusa intr-un pachet promo aici.

 

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality D12-513 Sensitive Clean, 7600  Oscilatii/min, Alb/Albastru - eMAG.ro

 

Lasă un comentariu