Ondulator Rowenta Curling Tong Thermostat-Keratin Elite CF3372, pret avantajos si review tehnic

      Ondulator Rowenta Curling Tong Thermostat-Keratin Elite CF3372 este ondulator cu invelis ceramic ce functioneaza pana la o temperatura de 200 grade Celsius. 

      Ondulatorul cu diametrul de 32mm ofera bucle voluminoase intr-un timp foarte scurt fara a deteriora firul de par.

      Invelisul Keratin&Shine ofera efectul benefic al unei proteine alaturi de un element mineral, pentru un par superb cu o stralucire de invidiat. 

      Este ondulator perfect pentru domnisoarele/doamnele care iubesc buclele mari si naturale. 45 de secunde sunt suficiente pentru ca ondulatorul sa ajunga la temperatura setata, pentru ca dumneavoastra sa puteti incepe sa va coafati parul.

      Mineralul de turmalina  emite ioni naturali ce ajuta parul sa isi recapete stralucirea si efectul antistatic. Este un ondulator practic cu care puteti obtine bucle rapide si de durata avand varful protejat termic ca sa fie sigur la atingere.

Recomandare:

     Ondulatorul minune Rowenta Curling Tong Thermostat-Keratin Elite CF3372 este un aparat profesional si este disponibil la pret avantajos aici.

     Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ:Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>