Ondulator BaByliss Curl Secret C1000E, bucle perfecte la pret avantajos, review tehnic

        Ondulator BaByliss Curl Secret C1000E, este un aparat profesional automat cu ajutorul caruia obtii bucle perfecte rapide si de durata. Ondulatorul atinge o temperatura maxima de 230 grade Celsius  avand 2 setari de caldura: 210 grade si 230 grade si 3 setari de timp, pentru diferite tipuri de blucle.

         Interesant este semnalul sonor care anunta utilizatorul ca bucla poate fi eliberata din ondulator si a atins forma perfecta. De asemenea tehnologia AutoCurl ofera efect de netezire si stralucire pentru buclele dumneavoastra. Cand il utilizati puteti opta pentru una din cele doua viteze ale aparatului.

          De asemenea nu trebuie sa va faceti griji ca ati uitat aparatul in priza pentru ca are functie de oprire automata dupa un anumit timp de nefolosire. Cu siguranta o sa va indragostiti de acest aparat si o sa devina prietenul dumneavoastra cel mai bun.

Recomandare:

          Ondulator BaByliss Curl Secret C1000E este un aparat de styling profesional si este disponibil la pret avantajos aici.

          Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ:Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>