Banda de alergat electrica Energy Fit 2000 pret avantajos si review tehnic

          Sportul trebuie sa faca parte din viata ta iar daca timpul nu iti permite sa iesi mai des afara sau vremea rece este un impediment atunci iti recomand banda de alergat electrica Energy Fit 2000.
          Banda de alergat electrica Energy Fit 2000 cu inclinare manuala si sistem de atenuare socuri o recomand datorita dimensiunilor mici si tehnologiilor de ultima generatie cu care aceasta este dotata. Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare deoarece aceasta e compacta iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic. 
          Este excelenta pentru acasa si este dotata cu un motor de 1.5 CP atingand astfel o viteza maxima de pana la 12 km/h. Unghiul de inclinatie poate fi setat alegand unul dintre cele 3 trepte disponibile manual. Aceasta suporta o greutate maxima corporala de pana la 110 Kg.
          Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa pana la 6 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord.
          Banda de alergat electrica Energy Fit 2000 este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care va dezechilibrati.
          Sistemul de amortizare soc va permite sa o folositi chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizati cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doriti sa ascultati muzica preferata puteti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul celor difuzoare stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda.
         Dupa fiecare antrenament o poti plia foarte usor datorita sistemului automat hidraulic.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>